Een copywriter die zich in jou verdiept

Ik presenteer mezelf zich als tekstschrijver en freelance copywriter voor diverse opdrachtgevers. Soepele en laagdrempelige omgangsvormen passen mij het beste. De persoonlijke interviewstijl op basis waarvan ik een redactioneel artikel of een column schrijf voor klanten uit diverse branches, leiden tot aansprekende en toegankelijke verhalen. Ik stel jou op je gemak, maar confronteer je ook met minder voor de hand liggende vragen. Alles om de vingers het beste achter het onderliggende gevoel te krijgen. Iemand die doorvraagt uit nieuwsgierigheid, maar ook uit betrokkenheid bij jouw bedrijf of organisatie. Het gaat tenslotte om heldere beeldvorming van jouw verhaal bij je doelgroep. 

Onderscheidende copywriter

ProMótus schrijft onderscheidende, wervende en informatieve teksten die een wezenlijke bijdrage leveren aan communicatieprocessen. 

Inlevingsvermogen: natuurlijk ligt goed luisteren aan de basis van mijn werk om de juiste vertaalslag te kunnen maken naar een concrete boodschap. Door marktverkenning (research) én door me te verdiepen in mens en materie achter de ondernemer, zijn of haar bedrijf, product en/of dienst, kan ik een essentiële bijdrage leveren aan jouw presentatie. Omdat ik visueel ben ingesteld kan ik qua vormgeving en uitstraling een passende creatieve oplossing aan die redactionele boodschap toevoegen. 

Kortom, jouw reclame- en communicatieprojecten zijn bij ProMótus in vertrouwde handen.

Aandacht van je doelgroep

Wil jij de aandacht van jouw doelgroep? Dan is de boodschap die je wilt communiceren het uitgangspunt in mijn werk. Die boodschap op doeltreffende wijze in beeld en onder de aandacht brengen, dát is mijn focus. Dat doe ik met behulp van tekst, beeld, geluid en GEVOEL!

Want daar draait het uiteindelijk om bij communicatie...

ProMótus en de zin van letters

De online wereld neemt steeds meer ruimte in, in ons bestaan. Dat zoekmachines intelligenter worden of dat ze gevoel hebben, dat gaat me te ver. Taal kan het voertuig van de diepste zielenroerselen zijn. Een prachtig middel om je gevoel in uit te drukken. En ik ben niet perse neerlandicus, maar ik heb wél gevoel voor taal. Dat computers dat niet hebben, maak ik graag duidelijk:

Zo mjioeilk is dat neit, wnat eginejilk heof je als mnes geen mtioee te doen om de lteters op de jsuite ptaals te ztteen. Dat hfeet Egenls odnrezeok in het vrleeedn utiegweezn. Wnnaeer de bgeinltteer en de ltaatse lteter van een wrood maar op hun ptaals bjlievn saatn, dan mkaat ons brien er zelf de jsuite wrooden van en knunen we tóch de smanehnag in de gsherecevn tkest otndkkeen. Of de bdrejfinsaam van PorMuóts geod of fuot is gsleped, dat zou vgreoer niet hbbeen ugtimakeat. Een biref greihct aan PorMuóts zou door de pstoobde moieetolos bzerogd zijn aan de Difrt 27 in Hgoeoeven. Maar weanner je een mliajte zou sutren naar info@pormuots.nl, dan zou je bdoohcsap nioot door mij wrdeon ovtngaenn en in bhenadelnig kneunn wroden gnoeemn. Ik ben bniewued of de zkeochimanes van Ggoole niet zlluen csrhasen vnawgee deze tkset op mjin wbesite. Of ze deon heir jiust nkis mee. Met adnere wrooden, heb ik dan anagtenood dat deze itnertenbroots geen eknele itinsrkenie itgnellienite of ook maar een girnejte gvoeel van zchizlef bzietten en dus gweoon dom zijn.

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring