Kom in beeld met AdWords

ProMótus in Hoogeveen schrijft en redigeert teksten die ‘in de taal van je doelgroep’ geschreven zijn. Teksten die dus geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines (ook wel SEO-teksten genoemd). Dit zorgt voor een goede score in de 'niet-commerciële', organische zoekresultaten. Bij Google AdWords hebben we het over Search Engine Advertising (SEA). Dit zijn de gesponsorde advertenties die Google vertoont boven of onder de organische SEO-resultaten. 

Je website kan er gelikt uitzien maar de content is even belangrijk! Voor de vindbaarheid van je website is tekst van groot belang, om je doelgroep te overtuigen en hen verder door je site te loodsen tot en met de betaling. En let op, veel bezoekers op je website is één. Maar wat doen ze, tot welke gewenste actie zet je ze aan? Dat is twee! Dat je hier invloed op kunt uitoefenen met SEO, dat had ik al uitgelegd, maar met AdWords doe je daar nog een schepje bovenop!

Tezamen met de vormgeving van je website, zorgen SEO en AdWords ervoor, dat mensen actie ondernemen door informatie op te vragen, contact op te nemen of een bestelling te plaatsen. De uitleg (de redactie) van de website moet dus helder en to-the-point zijn. Je advertenties moeten daarbij een hoge kwaliteitsscore hebben. Met andere woorden: de landingspagina's bevatten relevante informatie, zoekwoorden zijn efficiënt toegepast op deze pagina's etc. Je doelgroep is de focus. Wáár is jouw doelgroep naar op zoek? Kun jij daar als aanbieder op internet op inspelen en in de behoefte aan informatie en/of advies voorzien? Dan doe je het goed. Kies daarom voor de integrale aanpak van ProMótus in samenwerking met Eyemedia

Adwords uitbesteden

Meer traffic, meer conversie, meer omzet.

Teksten op websites doen er daadwerkelijk toe en zullen interessant moeten zijn om de doelgroep tot actie aan te zetten. Webredactie is dan ook een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van ProMótus. Mijn vak bestaat in essentie uit niets meer, dan het op heldere en begrijpelijke manier communiceren van een boodschap die door de doelgroep begrepen wordt. De teksten die ProMótus schrijft, komen veelal tot stand na een persoonlijk interview dat wordt uitgewerkt in de uiteindelijke tekst. Op die manier vindt jouw verhaal zijn weg naar jouw website en zo mogelijk naar diverse media waarmee je jouw doelgroep bereikt.

Omdat 't aankomt op interactie en gevoel
De persoonlijke interactie is essentieel in dit mensenwerk, waarin gevoel (inlevingsvermogen) leidend is. Het gaat er immers om, dat een boodschap de doelgroep raakt! Elkaar in de ogen kijken, praten en de vingers achter het gevoel krijgen van mijn gesprekspartner(s). Het is allemaal van belang om een goede tekst, een heldere boodschap met diepgang te communiceren. Dat begint met voorwerk (inlezen), kennismaken, een goed gesprek, luisteren, vragen stellen en dan de juiste vertaalslag maken naar een goed verhaal, een advies ofwel een oplossing voor jouw communicatie- en/of reclamevraagstuk. Inlevingsvermogen ofwel gevoel doet wonderen!

Voor degene die zowel in Google met de organische zoekresultaten (SEO) als met AdWords wil scoren, is ProMótus een betrouwbaar klankbord.

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring