SEO-specialist voor Drenthe

ProMótus is gevestigd in Hoogeveen en voornamelijk gericht op de provincie Drenthe als SEO-specialist. Zoekmachineoptimalisatie en SEO-schrijven doe je niet zomaar even. Als bedrijf of organisatie wil je dat je gevonden wordt als mensen zoeken naar jouw diensten of producten. Je wilt dus in beeld komen bij die mensen, jouw potentiële klanten. Niet zomaar bij iedereen, maar bij al die mensen die gericht op zoek zijn naar dat wat jij verkoopt, of datgene waarin jij gespecialiseerd bent. Dat moet die doelgroep weten, dus tuigen we een SEO-plan op, waarin vooral de juiste zoekwoorden worden weergegeven. Maar er is veel meer...

Gevestigd in Drenthe maar niet gebonden door grenzen omdat de ruimte voor goede SEO-teksten zich tussen de oren afspeelt.

(Potentiële) klant belangrijker dan zoekmachine

Eerst verdiep ik me in jou, in je bedrijf, je product, je dienst. Ik stel jou op je gemak maar zal je niet alleen vragen stellen die je vanuit je comfortzone beantwoordt. Ik wil voorbij je brein (de ratio) om mijn vingers achter je gevoel te krijgen. Zodat je de klant (de doelgroep) ook meer kunt aanspreken op zijn of haar gevoel. Aansluiting vinden bij de denk- en leefwereld (de beleving) van die potentiële klanten is naar mijn idee de belangrijkste route binnen het hele SEO-traject.

Met het schrijven van SEO-teksten, verbeter ik de vindbaarheid van jouw website in de zogenoemde organische resultaten die de zoekmachines hebben geïndexeerd. Deze organische zoekresultaten zijn, anders dan de advertenties (AdWords), de niet-betaalde ofwel gratis resultaten die worden vertoond wanneer je iets zoekt op internet.

Afstemmen op de wensen van je doelgroep is daarbij essentieel om de relevantie van jouw website te verhogen. Zoekmachines zijn er op ingericht dat iedereen die iets zoekt op internet, de best mogelijke informatie krijgt waar hij of zij naar op zoek is. Maar dan moet er nóg iets essentieels gebeuren. De bezoeker moet verleid worden, net zoals dat in een echte winkel het geval is, om tot actie over te gaan. Dat wil zeggen, de weg naar een bestelling, inschrijving/aanmelding, de vraag om informatie of het maken van een afspraak moet zo simpel mogelijk zijn. Werk dus met een bestelbutton, een aanvraagformulier, een aankoopknop zodat de deal gedaan of de vraag beantwoord, dan wel de afspraak bevestigd kan worden.

Techniek en menustructuur

Maar ook de techniek en gebruiksvriendelijkheid (menustructuur) van jouw website is van groot belang. Op welke manier komen mensen bij de informatie op jouw website terecht? Zorg ervoor dat de lay-out, de uitstraling van je website vertrouwen wekt, dat de navigatie eenduidig is en dat de informatie overzichtelijk is geordend en wordt weergegeven.

Een niet responsieve website is niet meer van deze tijd. Deze zal (op den duur) lager gaan scoren in de zoekmachines. Wanneer je website dus niet geschikt is om te lezen op een mobieltje, dan zal deze door Google lager worden gerankt.

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring