Meer klanten, hoger in Google

Of is het andersom? De kip en het ei. Je kent het verhaal. Kom ik nu hoger in Google omdat ik meer klanten heb, meer volgers, dus meer 'autoriteit'? Of moet ik eerst hoger in Google komen om meer klanten te krijgen? Je bereikt meer klanten als de techniek achter je website optimaal is, de SEO-teksten goed zijn en wanneer je ook nog aan AdWords en aan linkbuilding hebt gedacht. 

Omdat communicatie dynamisch is, moet je ook in kunnen spelen op (grote) veranderingen en nieuwe technieken. COVID19- ofwel de Corona crisis heeft die wereld van communicatie behoorlijk op z'n kop gezet. We zullen andere manieren moeten vinden om met elkaar en met onze doelgroepen te blijven communiceren. Maar jezelf blijven en je toch onderscheiden blijft wellicht de grootste uitdaging voor iedereen die gezien en gevolgd wil worden. Dus wat die kip en het ei betreft, ik denk dat het beide is. Overigens, beetje zout bij dat ei, maar ook op de kip geeft wel smaak!

Onderscheid en originaliteit

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, door het volgen van cursussen/trainingen en door klankbordsessies met collega's, geef ik mijn klanten het beste advies om in beeld te komen bij hun doelgroep. Maar vooral ook door me in te leven in wie jij bent en wat je doet. Door daarnaast gevoel in mijn werk en leven een grote rol te laten spelen, denk ik je te kunnen helpen om je te onderscheiden van je concurrenten/collegae en daardoor hoger te komen in de zoekmachines, vooral ook door goede SEO-teksten.

Meer actie door verbeterde menustructuur

Hoe is het gesteld met de teksten op jouw website? En de bezoekers, ben je daar tevreden over? Begrijpen ze jouw website en doet men daar, wat je van ze verwacht? Met andere woorden, is er sprake van conversie? Want vindbaarheid en hoge bezoekersaantallen alleen, zijn niet genoeg. Het gaat er juist om dat men een aanvraag indient, een product bestelt, een dienst afneemt. ProMótus helpt je graag om dat proces te verbeteren. Onder andere met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie. Ook wanneer het aankomt op het finetunen van de menustructuur van jouw website, kan ik je binnen mijn netwerk van vakgenoten verder helpen.

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring