Online beter vindbaar in Hoogeveen?

Pieter Mulderij van ProMótus in Hoogeveen is tekstschrijver. Hij interviewt je en schrijft het verhaal dat jouw doelgroep moet (leren) kennen. Hij maakt nieuwsgierig en weet mensen in beweging te brengen. ProMótus schrijft en redigeert webteksten die tot de juiste actie (conversie) leiden. Teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines. SEO-teksten dus. Maar daarvoor moeten we wel in gesprek. Want welk beeld heb jij van je klanten, jouw doelgroep en voor welke verkoopargumenten is men gevoelig? Hoe speel je daarop in? Je website kan er gelikt uitzien maar de redactionele content en de menustructuur zijn even belangrijk! Voor de vindbaarheid van je website is tekst van groot belang om je doelgroep te overtuigen en verder door je website te loodsen tot en met de betaling.

ProMótus zorgt ervoor dat mensen actie ondernemen door informatie op te vragen, contact op te nemen of een bestelling te plaatsen. De uitleg (de redactie) van de website moet dus helder en to-the-point zijn. Je doelgroep is de focus. Wáár is jouw doelgroep naar op zoek? Kun jij daar als aanbieder op internet op inspelen en in de behoefte aan informatie en/of advies voorzien? Dan doe je het goed en zal een hogere conversie het gevolg zijn.
Gevonden worden via Google

SEO-tekstschrijver voor meer omzet

Teksten op websites doen er daadwerkelijk toe en zullen interessant moeten zijn om de doelgroep tot actie aan te zetten. Webredactie is dan ook een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van ProMótus. Mijn vak bestaat in essentie uit niets meer, dan het op heldere en begrijpelijke manier communiceren van een boodschap die door de doelgroep begrepen wordt. De teksten die ProMótus schrijft, komen veelal tot stand na een persoonlijk interview dat wordt uitgewerkt in de uiteindelijke tekst. Op die manier vindt jouw verhaal zijn weg via jouw website en mogelijk ook andere media naar jouw doelgroep.

Meer traffic, meer conversie, meer omzet.

Het gaat jou toch ook om interactie en gevoel?

De persoonlijke interactie is essentieel in dit mensenwerk, waarin gevoel (inlevingsvermogen) leidend is. Het gaat er immers om, dat een boodschap de doelgroep raakt! Elkaar in de ogen kijken, praten en de vingers achter het gevoel krijgen van mijn gesprekspartner(s). Het is allemaal van belang om een goede tekst, een heldere boodschap met diepgang te communiceren. Dat begint met voorwerk (inlezen), kennismaken, een goed gesprek, luisteren, vragen stellen en dan de juiste vertaalslag maken naar een goed verhaal, een advies ofwel een oplossing voor jouw communicatie- en/of reclamevraagstuk. Inlevingsvermogen ofwel gevoel doet wonderen!

Voor degene die zowel in Google met de organische zoekresultaten (SEO) als met AdWords wil scoren, is ProMótus een betrouwbaar klankbord.

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56
06 - 237 09 678

Privacy en cookieverklaring