Zoekwoordenonderzoek is de basis voor betere score

Even over zoekwoorden en trefwoorden. Het is precies hetzelfde, alleen de interpretatie is net even wat anders. Want als je iets zoekt en je hebt iets gevonden (aangetroffen). Dan heb je het dus over resultaten. En of je die nu trefresultaten of zoekresultaten noemt, het zal de zoekmachines om het even zijn. Er zijn mensen die binnen deze context consistent over trefwoorden praten, terwijl ik ze weer niet hoor over de trefmachines (Google, Bing c.s.).

Ik hou het dus voorlopig op zoekmachines en zoekwoorden als je het niet erg vindt. Zoekwoordenonderzoek is het vertrekpunt van een strategische SEO-aanpak. Hoe komen (potentiële) klanten nu bij jou uit en hoe blijven ze trouw aan jouw bedrijf of organisatie? 

Bij SEO-teksten of SEO-schrijven neem ik ervaring, kennis en zeker ook gevoel als uitgangspunt voor het samenstellen van content die belangrijk is voor jouw (potentiële) klanten. Je wilt namelijk zo optimaal mogelijk aansluiten bij de intenties van degenen die iets zoeken op internet. Een zoekwoordenonderzoek is hierbij een belangrijke indicator om trefzeker en adequaat in beeld te komen bij jouw doelgroep. 

Meer informatie?

ProMótus helpt je graag met aansprekende SEO-teksten. Met content die jouw (potentiële) klanten aanzet tot actie.
Wil je dat ook? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

T:0528 - 23 12 56
M: 06 - 237 09 678
Laat dit veld hieronder leeg:
Reclame met een boodschap

0528 - 23 12 56

Privacy en cookieverklaring